Met stukadoor Koen Van Belleghem kiest u voor betrouwbaarheid

 

Bent u toe aan de laatste fase van uw nieuwbouw? Renoveert u uw woning? Koen Van Belleghem is uw secure stukadoor. Zijn machines helpen hem om de gips nauwkeurig te mengen en snel aan te brengen. Dat zorgt voor tijdwinst. En die gebruikt Koen Van Belleghem om extra aandacht te schenken aan de manuele afwerking van uw muren.

 

Stukadoor voor elke bouw

Een klein appartement? Een grote villa met zes slaapkamers? Voor elke soort bouw doet u een beroep op Koen Van Belleghem. Of u hem nu één dag inhuurt of zes weken: Koen Van Belleghem staat altijd voor kwaliteit.

Specialist in gipsplaten

Gyproc of Stucanet, wat is het verschil? Gyproc is de klassieke gipsplaat. Stucanet is een duurdere oplossing, maar geeft wel minder kans op barsten. Koen Van Belleghem gebruikt Stucanet alleen waar nodig. Want hij zadelt u niet op met onnodige kosten.

Gratis prijsofferte

De ervaring en beroepsernst van Koen Van Belleghem zijn onbetaalbaar. Bovendien maakt hij helemaal gratis een offerte voor u.

Aanbevolen door architecten

Koen Van Belleghem houdt van zijn werk. En dat al 27 jaar lang. Koen is een vakman gedreven door perfectiedrang. Zo kennen de architecten uit de streek van Hertsberge hem. En daarom raden ze hem ook aan.Een secure stukadoor nodig? Bel Koen Van Belleghem.